Win een boek over faciliteren

In een van mijn vorige nieuwsbrieven heb ik een aantal werkvormen gedeeld. Daar is best veel gebruik van gemaakt.

Nu vraag ik het omgekeerde: deel met mij (en de andere inzenders op mijn vraag) je werkvorm(en). Ik zal deze werkvormen vervolgens ontdubbelen en bundelen. Alle inzenders krijgen na afloop van het inzendtermijn een pdf met deze gebundelde werkvormen.

Maar dat is nog niet alles. Onder elke 10 inzendingen verloot ik een boek. De winnaars kunnen kiezen uit ‘Faciliteren zonder Omwegen’ (interessant want het boek is in de boekhandel uitverkocht) of ‘Diverging Conversations through Facilitation’ (ook interessant, want het bevat een groot aantal internationale cases).

Hoe doe je mee?
Haal het Sjabloon van de werkvorm  op. Vul hem volledig in, sla hem op onder een andere naam als document en stuur hem uiterlijk 15 september terug naar henri@2facilitate.nl. Natuurlijk mag je zo veel werkvormen insturen als je zelf wilt.

De werkvorm moet wel antwoord geven op de onderstaande vraag:

“Welke eenvoudige speelse werkvorm met een bal of ballon gebruik jij in een workshop en met wat voor doel?”

Terug naar het overzicht